För privatpersoner

Castle Wine vänder sig huvudsakligen till Horeca marknaden, dvs. till restauranger och andra verksamheter med utskänkningstillstånd.
Många restauranggäster har efterfrågat möjligheten att också kunna avnjuta våra viner i hemmiljö, varför vi för några år sedan gjorde utvalda delar av vårt sortiment tillgängligt via Systembolagets beställningssortiment.
Tyvärr har Systembolaget allt mer inriktats mot volymförsäljning från stora industriproducenter varvid man också inför allt fler unika specialregler för den svenska marknaden som småskaliga vinproducenter och nischorienterade vinimportörer har svårt att finansiellt motivera.
Vi har därför beslutat att successivt fasa ut våra produkter ur Systembolagets beställningssortiment.
En tråkig utveckling för alla vänner av ekologiska viner som representerar ett genuint hantverk med en arom och smak som speglar druvornas genuina karaktär och terroir.
Det finns dock andra kanaler utanför Systembolagets beställningssortiment, så om ni hittar ett vin från vårt restaurangsortiment som ni är intresserad av, tveka inte att höra av er så ska vi försöka hjälpa till.